La våre utdannede og høyt kvalifiserte teknikere ta vare på bilen din. Vi garanterer at du blir fornøyd!

Vi gir garanti på vårt arbeide og våre deler. Og selvsagt bruker vi originaldeler og andre kvalitetssikrede deler med garanti, som sikrer at bilen din holder tilfredsstillende kvalitet hele veien. 
 
Motorer idag er i høyeste grad «high-tech», ikke bare for å være «fancy», men for å kunne klare strenge krav til avgassutslipp og brensel-effektivitet. Nettopp derfor er det viktigere enn tidligere med regelmessig vedlikehold, f.eks.oljeskift for at motorene skal fungere uten problemer.

Bremser og for- og bakstilling er viktige sikkerhetsdetaljer som trenger regelmessig ettersyn for å fungere optimalt, siden dette er sterkt slitasjeutsatte komponenter.

Velkommen til et verksted med høy fagkompetanse!
 
Vi er et Bosch CarService Verksted!
For å kunne tilby all den kompetansen og tryggheten vi sier vi gjør så må gjøre mange utviklingstiltak. Et av våre tiltak er at vi har valgt å bli et Bosch CarService Verksted. Dette for å få med oss det siste nye som skjer og holde oss oppdaterte, slik at vi kan gjøre den jobben både du og vi forventer.
 
Gassanlegg for bensinbiler
Vi tilbyr også å bygge om din bensinbil til gass. Dette er først og fremst å anbefale for 6-8 cylindere. Vi tar gjerne en prat rundt dette.
 
Integrert gasstank til bobiler
Vi bygger gjerne inn en integrert gasstank i din bobil, slik at du slipper den jobben det tross alt er med gassflasker. De av våre kunder som har fått gjort dette har kun en ting de angrer på, - og det er at de ikkje gjorde det før...


Priser:

PKK-kontroll personbil kr 800

PKK-kontroll over 3,5t

kr 1050
PKK etterkontroll kr 300

Arbeid pr time personbil

Verksted materiale 6% av  timepris

kr 988
Arbeid karosseri pr. time personbil kr 1000
Klimaservice kr 2000
Hjulstillingskontroll kr 1450
Leiebil pr. dag fra kr 350
Diagnose fra kr 325
Hjulskift pr. dekk fra kr 91
Dekkhotell m/ hjulskift pr. sesong fra kr 808


Alle priser er inkl mva

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern